2a entrega magatzem mini

2a entrega de CISTELLES DE VERDURES ECOLÒGIQUES a Ponent

2a entrega verdures
2a entrega transport
2a entrega cistelles

40 CISTELLES DE VERDURES ECOLÒGIQUES

– 03/12/2020 – Avui hi hem tornat! Un cop més, 40 CISTELLES DE VERDURES ECOLÒGIQUES, que han anat directe de la pagesia de Ponent cap a famílies que, per motius econòmics, no poden comprar regularment aquests productes…

…i és preciós veure que per un moment som capaces de trencar aquesta lògica tan il·lògica que posa els diners al davant de tot. En comptes d’això, avui hem pogut fer arribar aquest menjar a persones que, tot i no tenir feina remunerada, en molts casos treballen més hores que moltes persones assalariades (donant suport contra els desnonaments, ajudant a que arribi menjar i joguines a altres famílies que també ho necessiten, fent tasques a les xarxes de suport del barri…)

Gràcies a la Revista Opcions, que en proposar que des de la XEP Xarxa ecològica de Ponent coordinéssim aquesta part de la campanya #TotesATaula, han ajudat a fer arribar el menjar que mereixen les persones que formen part d’aquestes xarxes.

Gràcies al Bernat, la Laura, la Dulce, el Henry, la Belen, la Vanesa, l’Oriol… a totes les persones de les Ovelles Negres Solidaries Catalunya, la Xarxa de suport mutu de Lleida, Balàfia en Moviment, Mariola en Moviment, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca-Lleida, la La Baula, Ateneu Cooperatiu, l’All Negre que s’han organitzat, han rebut les verdures, les han redistribuït en cistelles, les han fet arribar a les famílies…

…que la bona alimentació arribi a tothom, gràcies al suport mutu entre la pagesia i la gent organitzada!

2a entrega magatzem

vols descobrir qui som?

Som persones i col·lectius organitzats en una xarxa de nuclis ecomunals (punts de recollida) als diferents pobles i barris de Ponent.

Més informació

xarxes: